Tesis doctorals

 

Llegides:

Arnald Puy Maeso:  Criterios de construcción de las huertas andalusíes. El caso de Ricote (Murcia, España), Universitat Autònoma de Barcelona (2012) (Direcció: H. Kirchner)

Mateu Riera Rullán:  L’assentament monàstic de l’arxipèlag de Cabrera (Balears) (s. V-VIId.C), Universitat Autònoma de Barcelona (2016) (Direcció: H. Kirchner)

 

En curs:

Robert Baró Cabrera:

Ignacio Díaz Sierra: Estudi comparat de la gestió de possessions senyorials a Màlaga i Gran Canària als segles XV i XVI (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: F. Retamero)

Glenda Graziani:  Arqueologia agrària a Eivissa, les rases i fosses de plantació a l’antiguitat (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: H. Kirchner)

Esteban López García: Agricultura de secano y ganadería en el occidente del reino de Granada durante el periodo andalusí y tras la conquista castellana (siglos XV-XVI). El caso de la villa de Casarabonela (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: F. Retamero)

Josep Marfull Oromí:  Espais agraris a l’entorn de Madîna Larîda (Lleida) i l’impacte de la conquesta feudal (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: H. Kirchner)

Marina Mateu Mercadé: Torres i processos de colonització al sud de Catalunya (segles XI-XIII) (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: H. Kirchner)

Alba Moya Espinosa

Júlia Olivé Busom

Jaume Oliver Bruy: D’una conquesta a una altra? El domini feudal primerenc dels Centelles (segles IX-XIV) (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: F. Retamero)

Núria Pacheco Catalán: Ut sis stator et habitator. La colonització feudal de la Catalunya Nova: la immigració occitana (segles XII-XIII) (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: A. Virgili i H. Kirchner)

Manel Pica Torné:  Santa Maria de Benifassà, de hisn a monestir cistercenc (s.XII-XIV) (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: A. Virgili)

Montserrat Rovira Rafecas: Conquesta i colonització al Camp de Tarragona (s. X-XIII): dels castra a les viles noves (en curs), Universitat Autònoma de Barcelona (Direcció: A. Virgili)