Metodologia arqueològica

Josep Maria Vila imparteix un curs de metodologia arqueològica en l’estudi dels edificis a Formentera

20/05/2018

L’àrea de Patrimoni del Consell de Formentera i la Secció d’Arqueologia del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i en Ciències de les Illes Balears han organitzat un curs titulat "Metodologia arqueològica en l’estudi dels edificis". Els professors del curs han estat l'arqueòleg Josep Maria Vila, arqueòleg, professor associat de la UAB i membre del grup de recerca ARAEM, i Camilla Mileto, de la Universitat Politècnica de València.

 

L’objectiu del curs ha estat contribuir a clarificar criteris i pautes de treball que a la llarga reverteixin en un augment de la qualitat dels estudis històrics i arqueològics que prescriu el Consell. Per tant, les classe han estat dirigides principalment a arqueòlegs, historiadors, arquitectes i arquitectes tècnics que intervenen en immobles amb valor cultural i històric.

"Metodologia arqueològica en l’estudi dels edificis" s'ha dut a terme els dies 18 i 19 de maig a la Sala d’actes de l’àrea de Cultura i Patrimoni del Consell de Formetera amb una durada total de 10 hores.