Èxit del I Seminari de Formació i Treball organizat pel grup EFI

12 juny, 2014

El divendres 6 de juny de 2014, a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, va tenir lloc el I Seminari de Formació i Treball organitzat pel grup d'investigació EFI. En aquesta trobada van assistir-hi 23 persones que treballen aquest àmbit tant des de la universitat com des d'empreses privades i administracions públiques.

L'objectiu del seminari era plantejar un espai on professionals que estan treballant en diferents àmbits poguessin compartir idees y experiències al voltant de la temàtica de formació i treball. 

El treball es va organitzar en dos grans blocs, el primer centrat en la conferència de Mercè Vilarroig, de la Universitat Corporativa Asepeyo, que tenia per títol El paper del professional de la formació a les organitzacions: des de la pyme a la gran empresa. I un segon bloc que tenia per objectiu crear xarxa i presentar el treball que els grups d'investigació participants estan realitzant. El seminari va concloure amb un acord sobre objectius de treball comuns i futures activitats a realitzar conjuntament. 

 

Consultar documents de treball

Consultar notes del I Seminari de Formació i Treball

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B