Equip

Sílvia Blanch Gelabert

Doctora en Psicologia de l'Educació. Llicenciada en psicologia Clínica. Actualment professora agregada interina del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la facultat de Ciències de l’Educació de la  Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del equip BES (Barcelona Espai de Supervisió x Benestar, Educació i Salut), del Programa de Petita Infància i Família de l’ICE de la UAB, i del grup de recerca SINTE. Anteriorment també del GRAI (grup de recerca sobre Aprenenetatge entre Iguals). Ha fet formació de professorat sobre famílies, espais familiars, treball en xarxa i aprenentatge cooperatiu. Fa supervisió d'equips, grups de de criança i consulta amb famílies.  

silvia.blanch@uab.cat

 

Arnau Careta PlansArnau Careta Plans

Diplomat en Educació Social i Llicenciat en Psicopedagogia. Educador en el Lleure. Treballa al BES (Barcelona Espai de Supervisió) com a observador i co-dinamitzador en grups de supervisió d’equips de treball, observador i co-dinamitzador en grups de reflexió i orientació de famílies, i com a formador d’educadors. Membre co-fundador de La Companyia Varietats a l’Ombra. Membre del grup Tot Famílies, de l’ERIFE (Equip de Recerca sobre Infància, Família i Educació), i tècnic de suport a la recerca a la UAB. Integrant del consell de redacció de la revista Infància de Rosa Sensat.

arnau.careta@espaibes.cat               

 

 Anna Maria Forestello

 Llicenciada en PedagogiaMàster en Direcció i Gestió de Centres EducatiusDoctora per la Universitat Autònoma de Barcelona.  És professora en el Grau d’Educació Infantil a la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. És professora també en Psicologia i Ciències de l’Educació per l’ISPNMM (Argentina). També és investigadora en el grup d’interès CAES de l’Oficina de Qualitat Docent de la UAB. Actualment participa en una recerca en Grau d’Humanitat de la UPF.

aforestello@umanresa.cat

 

Xavier Gimeno Soria

Professor Titular d'Universitat al Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB. Doctor en Pedagogia. Llicenciat en Psicologia. Mestre d'Educació Infantil i d'Educació Primària. Monitor i Director d'Educació en el Lleure. Mestratge en Asessorament a Centres Educatius. Mestratge en Psicoteràpia Analítica Grupal. Mestratge en Pedagogia Sistèmica. Orientador familiar. Grupanalista i analista institucional. Supervisor d'equips professionals. Psicoterapeuta individual, de parella i de família. Membre fundador del BES (Barcelona Espai de Supervisió x Benestar, Educació i Salut), Integrant del grup d’Educació Infantil de l’ICE de la UAB i de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la UAB. Integrant del consell de redacció de la revista Infància de Rosa Sensat i de la revista Infanzia de la Universitat de Bolonya.

xavier.gimeno@uab.cat

Chiara Panciroli

Professora del Dipartamento di Scienze dell'Educazione "Giovanni Maria Bartin", Bologna (Italia).  Es pot consultar el seu CV a https://www.unibo.it/sitoweb/chiara.panciroli/cv

chiara.panciroli@unibo.it

Pere Peris MoranchoPere Peris Morancho

Doctor en pedagogia. Mestre d’educació infantil. Màster en psicoteràpia analític grupal. Catedràtic d’ensenyament secundari en l’especialitat d’intervenció sociocomunitària. Ha treballat 12 anys de mestre d’educació infantil. Professor associat al Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona del 1993 al 2012. Ha fet formació per a habilitació d’educadores en educació infantil, ha elaborat, en col·laboració les guies d’evidències per l’Institut Català de les Qualificacions  en l’àmbit de l’educació infantil, i ha elaborat materials sobre promoció de l’autonomia personal i social, per encàrrec del MEC.

Ha estat professor de Formació Professional, de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, en el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) Integració Social i en el CFGS Educació Infantil. També responsable de la formació en el centre de treball (pràctiques) d’aquests cicles formatius. Col·laborador en l’assessoria al Grup de Treball per a la Infància de Gavà. 

Actualment és membre de l'equip BES (Barcelona Espai Supervisió).

perepauperis@gmail.com

 

Persones que han col·laborat amb l'ERIFE: Laia Ballart,  Isabel Guibourg, Anna Rodriguez, Nerea Aller, Montserrat González , Esther Secanilla i Cristina Reche.

Campus d'excel·lència internacional U A B