Grup de Recerca en Educació Psicomotriu (2017-SGR-137)

 

EL GREP DESTACA...

 

El GREP UAB present en #EduCongress2020

Les nostres companyes Lurdes Martínez, Eva Bru i Elena Sarri han participat el en “IV Congrés EduCongress 2020: jocs, espais i aprenentatges a l’Educació Infantil” celebrat el passat 27 de febrer a Barcelona.

🔸 La Lurdes Martínez, com a coordinadora del Grau d’Educació Infantil de la UAB, ha participat en la coordinació d’aquesta edició del congrés.

🔸 L’Eva Bru i l’Elena Sarri han estat les ponents de la conferència “Espais d’aprenentatge, el joc, la psicomotricitat i el paper de l’adult a l’escola Ítaca de Manresa”.

Imagen que contiene interior, monitor, tabla, computadora

Descripción generada automáticamente     Imagen que contiene interior, mujer, tabla, hombre

Descripción generada automáticamente 

L’ICE de la UAB atorga  l’EBM Can Serra un dels ajuts per a projectes de transformació i millora educativa.

L’EBM Can Serra de Cardedeu és una de les escoles que col·laboren amb nosaltres acompanyant en la seva formació inicial als/les futurs/es mestres d’Educació Infantil i psicomotricistes. És una escola de referència en l’àmbit de la psicomotricitat de 0-3 anys, sent aquesta un dels pilars del seu projecte educatiu.

El passat 27 de febrer l’ICE de la UAB va atorgar-les un dels ajuts de la convocatòria per a “projectes de transformació i millora educativa” al seu projecte “Vivim el conte”.

En aquest projecte d’innovació i millora educativa l’EBM Can Serra planteja el conte, el joc i l’activitat psicomotriu com a eines d’aprenentatge naturals, motivadores i significatives que constitueixen una via per millorar el desenvolupament de les capacitats de l’infant.

Moltes felicitats a tot l’equip per aquest projecte i el seu reconeixement!

Una foto de un grupo de personas posando para una foto

Descripción generada automáticamente


 

 

Welcome to the GREP official website!

Benviguts/des a la pàgina web oficial del Grup de Recerca en Educació Psicomotriu!

Bienvenidos a la página oficial del GREP!

 

Campus d'excel·lència internacional U A B