Publicacions

- Publicació de l'article "El peso del origen social y del centro escolar en la desigualdad de resultados al final de la escuela obligatoria. ( Torrents Vilà, Dani; Merino, Rafael; García, Maribel; Valls, Ona)" dins del volum 103, núm 1 (2018), de la revista PAPERS Revista de Sociologia (10/01/18).

http://papers.uab.cat/article/view/v103-n1-torrents-merino-garcia-valls

- Publicació de l'article "Youth Work in Spain. Approaches and main issues" .Merino, Rafael (2017), en Schild, Hanjo (ed.),Youth Knowledge book # 20 “Thinking seriously about youth work. And how to prepare people to do it”. Estrasburg: Council of Europe Publishing (06/11/2017).

http://pjp-eu.coe.int/en/web/youth-partnership/thinking-seriously-about-youth-work

- Publicació de l'article "Separació de l'alumnat per nivells a 4t d'ESO i la complexitat social dels centres. Límits i possibilitats del currículum comprensiu (Merino, Rafael; García, Maribel; Torrents, Dani; Valls, Ona)" dins del volum 19 de la revista Tempora: Revista de la Sociología de la Educación: segunda época de la Universitat de la Laguna (30/10/17).

http://publica.webs.ull.es/publicaciones/volumen/revista-tempora-volumen-19-2016-2017/

Consulta totes les publicacions de l'equip investigador del grup de recerca directament al Dipòsit Digital de Documents (DDD) de la UAB.

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B