Máster oficial en UE-China cultura y economía

nid%3D101%7Ctitle%3DM%C3%A1ster%20oficial%20en%20UE-China%20cultura%20i%20econom%C3%ADa%7Cdesc%3D%7Clink%3Dnone nid%3D104%7Ctitle%3DLogo%20UAB%20(3)%7Cdesc%3D%7Clink%3Dnone

 

Formar especialistes, acadèmics i executius que puguin integrar-se directament al mercat laboral a Espanya i la UE, Xina i Taiwan, Hongkong i Macao, els àmbits empresarials, institucionals i no governamentals i/o en activitats d'investigació relacionades amb el món empresarial i els estudis interculturals en el context de diàleg Orient- Occident. Entendre millor l'economia de xina i UE i la direcció d'empreses (management) mitjançant l'estudi intercultural i "cross culture" facilitant la comunicació humana i cultural entre el món empresarial europeu i el xinès. És el primer màster oficial d'aquest tipus adreçat al sector empresarial focalitzat en la cultura empresarial de la UE i la Xina.

 

Activitats previstes

• Jornada acadèmica: Interaccions entre la societat i la naturaleza a JapóJapan Foundation, Centre d’Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO),  Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Aula 4, Facultat de Traducció i d’Interpretació, Universitat Autònoma de Barcelona, 9 de març de 2017. 

Més informació 

II Seminari internacional sobre migraciones xineses a l'Estat Espanyol, Centre d’Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO), Grup de Recerca Interasia, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 14 -15 de juliol de 2017.

Més informació              中文

Publicacions

Col•lecció editorial: Biblioteca de Estudios Japoneses

Director: Blai Guarné (CERAO-UAB)

Edita: Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO-UAB) i Edicions Bellaterra, amb el patrocini de Japan Foundation.

 

 

La col•lecció Biblioteca de Estudios Japoneses és un projecte editorial del Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO-UAB) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'editorial Edicions Bellaterra, publicat amb el patrocini de Japan Foundation amb l'objectiu de fer accessible en castellà una selecció d'obres especialitzades en l'estudi de la societat i cultura japoneses.

Més informació

 

Títols publicats

 

nid%3D106%7Ctitle%3D4%20logos%7Cdesc%3D%7Clink%3Dnone

 

Working papers: Inter Asia Papers (publicació conjunta del Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental i el Grup de Recerca Inter Asia de la Universitat Autònoma de Barcelona)
Director: Joaquín Beltrán (CERAO-UAB)
Edita: Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO-UAB) i Grup de Recerca Inter Asia (UAB)

              

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B