Un concurs fotogràfic i tallers gratuïts per promoure la cohesió social i els drets humans a la UAB

L’ONU ha proclamat el 2019 l’Any Internacional de la Moderació, en un nou esforç per promoure el diàleg, la tolerància, la comprensió i la cooperació en la societat actual. 

EL LAPREC participa al Congrés LASA 2018

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona va acollir del 22 al 26 de maig de 2018 el Congrés de la Latin American StudiesAssociation (LASA) i el LAPREC va estar representat en l'esdeveniment.

Comunicació per al canvi social i la mediació intercultural en el Mediterrani

El 14 de març de 2018 va tenir lloc la sessió titulada Comunicació per al canvi social i la mediació intercultural en el Mediterrani organitzada pel programa interuniversitari de IEMed, Aula Mediterrània, en l'Institut d'Estudis Catalans de Barcelona.

Conversatori "El Marroc: Islam, gènere, drets humans i decolonialidad"

El proper dijous 12 d'abril, a partir de les 9h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació, es realitzarà el conversatori "El Marroc: Islam, gènere, DDHH i decolonialidad", com a part de l'assignatura de tot Curs del Grau de Periodisme "Comunicació, Cooperació i Desenvolupament".

Moviments socials i mitjans digitals

En el marc de el Cicle de Conferències “Aula Mediterrània”, a proposta de el Erasmus MundusJoint Master Degree Crossing the Mediterranean: towards Investment and Integration (MIM), organitzat per el Institut Europeu de la Mediterrania en l'edició 2017-2018, el professor Thomas Tufte ha presentat el seu nou llibre.

El que ens deixa la Jornada sobre Comunicació, Art Contemporani i Cibercultura

Durant els dies 12 i 13 de desembre de 2017 es va realitzar en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB la Jornada “Comunicació, Art contemporani i Cibercultura”.

Jornada Comunicació, Art contemporani i Cibercultura

Els dies 12 i 13 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB la Jornada Comunicació, Art contemporani i Cibercultura que englobarà dues conferències obertes al públic sobre el vincle entre la comunicació i les pràctiques artístiques contemporànies, a més d'activitats internes per als grups de recerca i els estudiants de Màster i Doctorat del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació. 

Nova edició de «Vincles»

El institut Diversitat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona i l'Obra Social La Caixa organitzen la 6a edició del projecte <<Vincles>>, un cicle de sessions orientades a promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració i la cohesió entre un grup d'unes 25 persones d'un mateix territori. Les sessions es celebraran el 12, 19 i 26 de juny i el 3 i 10 de juliol a l'Espai Avinyó de Barcelona.​

Col·loqui internacional "Dialèctiques transatlàntiques de les representacions i de les pràctiques populistes"

El proper 30 i 31 de maig es celebrarà en la Fundació Argentina de la Cité internationale universitaire de Paris, França, un col·loqui internacional sobre el concepte de "populisme" que tindrà com a objectiu ampliar el diàleg i qüestionar les representacions i pràctiques conegudes com a "populistes" en tots dos costats de l'Atlàntic.

El Màster MIM Erasmus Plus participa per tercera vegada en el Seminari del Programa Aula Mediterrània organitzat per l'Institut Europeu del Mediterràni (IEMed)

Aquest any, sota el nom “Cap a una nova agenda mediterrània: dinàmiques i actors en joc”, el seminari se celebrarà el 30 i 31 de març en el Institut d´Estudis Catalans.

Pàgines

Campus d'excel·lència internacional U A B