Moviments socials i mitjans digitals

En el marc de el Cicle de Conferències “Aula Mediterrània”, a proposta de el Erasmus MundusJoint Master Degree Crossing the Mediterranean: towards Investment and Integration (MIM), organitzat per el Institut Europeu de la Mediterrania en l'edició 2017-2018, el professor Thomas Tufte ha presentat el seu nou llibre.

El que ens deixa la Jornada sobre Comunicació, Art Contemporani i Cibercultura

Durant els dies 12 i 13 de desembre de 2017 es va realitzar en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB la Jornada “Comunicació, Art contemporani i Cibercultura”.

Jornada Comunicació, Art contemporani i Cibercultura

Els dies 12 i 13 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB la Jornada Comunicació, Art contemporani i Cibercultura que englobarà dues conferències obertes al públic sobre el vincle entre la comunicació i les pràctiques artístiques contemporànies, a més d'activitats internes per als grups de recerca i els estudiants de Màster i Doctorat del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació. 

Nova edició de «Vincles»

El institut Diversitat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona i l'Obra Social La Caixa organitzen la 6a edició del projecte <<Vincles>>, un cicle de sessions orientades a promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració i la cohesió entre un grup d'unes 25 persones d'un mateix territori. Les sessions es celebraran el 12, 19 i 26 de juny i el 3 i 10 de juliol a l'Espai Avinyó de Barcelona.​

Col·loqui internacional "Dialèctiques transatlàntiques de les representacions i de les pràctiques populistes"

El proper 30 i 31 de maig es celebrarà en la Fundació Argentina de la Cité internationale universitaire de Paris, França, un col·loqui internacional sobre el concepte de "populisme" que tindrà com a objectiu ampliar el diàleg i qüestionar les representacions i pràctiques conegudes com a "populistes" en tots dos costats de l'Atlàntic.

El Màster MIM Erasmus Plus participa per tercera vegada en el Seminari del Programa Aula Mediterrània organitzat per l'Institut Europeu del Mediterràni (IEMed)

Aquest any, sota el nom “Cap a una nova agenda mediterrània: dinàmiques i actors en joc”, el seminari se celebrarà el 30 i 31 de març en el Institut d´Estudis Catalans.

Presentació del llibre "Comunicació, educació i compromís social"

El Grup de Recerca en Comunicació Social i Institucional (CSiI) de la Universitat de Girona (UdG), dirigit pel Dr. Lluís Costa, presenta aquest dijous 23 de març el llibre ""Comunicació, educació i compromís social" que explora la interrelació entre els àmbits de la comunicació i l'educació en contextos de diversitat. El llibre es presentarà en la Fundació Valvi de Girona a les 19:30h.

Seminari "Educomunicació per a la Justícia global"

El Parlante y Teleduca Educom, organitzacions que treballen entorn de la educomunicación per la trasnformación social, organitzen el Seminari "Educomunicació per a la Justícia global" a Barcelona. El període d'inscripció ja està obert.

Obert fins a l'1 de Març de 2017 el periode per sol·licitar una Beca Erasmus+ del Màster MIM

El programa Erasmus+ de la Comissió Europea està oferint 13 Beques completes per a la tercera edició (2017-2019) del Màster​ Crossing the Mediterranean: towards Investment and Integration (MIM).

Tufte, Sirumbal i altres experts participen al V Seminari Internacional: "Comunicació, Desenvolupament i Drets Humans: l'Agenda 2030"

Investigadors, professors i professionals de la comunicació participen el proper 15 de novembre en un Seminari Internacional sobre el paper de la comunicació i dels comunicadors per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible inclosos en l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. El seminari tindrà lloc a les 10h a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Pàgines

Campus d'excel·lència internacional U A B