Noelia Burdeus

És investigadora postdoctoral en el laboratori Psychologie et Cultures de la Université Laval (Quebec, Canadà) i membre dels grups de recerca MIRAS i CELAT. Compta amb experiència investigadora i/o docent a nivell internacional: Universitat Autònoma de Barcelona, École Normale Supérieure de Lió i Université Jean Monnet de Saint Étiene (França), i Université Laval (Quebec, Canadà). Entre 2012 i 2013 va realitzar una estada de recerca en el Centre d’Études Ethniques des Universités Montréalaise, a Mont-real (Quebec, Canadà).

La seva activitat investigadora se centra en l'estudi de la interpretació en els serveis públics, especialment a l'àmbit sanitari. Ha publicat articles en revistes especialitzades i participat en seminaris, congressos, cursos i esdeveniments de difusió científica en ISP de renom tant a nivell nacional com a internacional, entre els quals destaquen el Critical Link 7 i 8.

Estudis: Doctorat cum laude en Traducció i Estudis Interculturals (UAB); Màster en Traducció, Interpretació i Estudis interculturals (UAB); Màster en Recerca en Traducció i Interpretació (UJI); Màster en Ensenyament de Català com a Primera i Segona Llengua (UB); Expert Universitari en Fonaments de Pedagogia i Lingüística Aplicada per a l'Ensenyament-Aprenentatge de l'Espanyol com a Segona Llengua o Llengua Estrangera (UR); Llicenciatura en Traducció i Interpretació (CAT, ESP, EN, FR) (UJI).

Campus d'excel·lència internacional U A B