Presentació del llibre electrònic Música i litúrgia medieval a la Biblioteca de Catalunya (s. IX - XIII)

La Biblioteca de Catalunya us convida a l’acte de presentació del  llibre electrònic  Música i litúrgia medieval a la Biblioteca de Catalunya (s. IX – XIII), que tindrà lloc el proper dilluns 27 de març, a les 19.30h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya.
Aquesta obra mostra una acurada selecció de textos musicals i litúrgics medievals dels segles IX al XIII, que es conserven a la Biblioteca de Catalunya. L’obra conté entrevistes als especialistes Jesús Alturo i Perucho, Juan Carlos Asensio, Joaquim Garrigosa i Massana, Katarina Livljanic, Eduardo Carrero, i es complementa amb interpretacions musicals de Juan Carlos Asensio i Antoni Rossell. L'acte serà presidit pel Sr. Jusèp Boya, Director General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni. Hi intervindran: Sra. Eugènia Serra, Sr. Antoni Rossell, Sra. Maria Incoronata Colantuono i la Sra. Núria Altarriba.
El llibre és d’accés lliure i es publica sota una llicència Creative Commons: clica aquí per consultar Música i litúrgia medieval a la Biblioteca de Catalunya (S. IX-XIII)

 

Entrada lliure. Aforament limitat.