Anàlisi hormonal

El grup de recerca ofereix la seva experiència i les seves competències metodològiques a tots aquells membres de la comunitat científica, ja siguin entitats privades o públiques adscrites o externes a la UAB, a través del servei d’anàlisi hormonal. Estem fortament compromesos en el desenvolupament i en la millora dels mètodes usats en la recerca animal. Les tècniques usades pel grup de recerca estan en constant progrés i creixement gràcies als innovadors enfocs i els bons resultats que s’obtenen a diari.

Els nostres serveis van dirigits a professionals i investigadors de diferents entitats o empreses interessades en fer estudis relacionats amb qualsevol dels nostres àmbits d’actuació, especialment aquells relacionats amb l’àmbit de la ciència animal. Els anàlisis hormonals que proporciona el servei poden ser aplicats amb finalitats diagnòstiques, productives o relacionades amb el benestar, la conservació animal i la fisiologia reproductiva.

Les instal·lacions i l’equipament laboratorial del grup, establert al Departament de Sanitat i d’Anatomia Animals de la Facultat de Veterinària de la UAB, permeten oferir un excel·lent servei gestionat per personal altament qualificat.

imatges_serveis.png

L’anàlisi hormonal es realitza mitjançant mètodes de bioquímica analítica (principalment ELISA; Enzyme-linked immunosorbent assay), a través de l’ús de diferents matrius biològiques (imatge superior).  Els mètodes analítics que s’utilitzen han estat publicats en revistes científiques i per tant, han passat prèviament per extenses revisions a mans d’experts externs al servei. A més, per tal de garantir una alta qualitat, consistència i fiabilitat dels resultats obtinguts, qualsevol recerca està subjecte a un sistema de gestió de qualitat. Amb aquesta finalitat, es realitza una validació bioquímica per a cada tipus d’hormona i de matriu analitzada.

Campus d'excel·lència internacional U A B