Actualitat

Codi UAB: 1406. Aquest grup está també adscrit a SINTE un equip de recerca consolidat reconegut per la Generalitat de Catalunya, Ref. SGR-0819.

La finalitat de DEHISI és l'estudi de la diversitat cultural i dels contexts d'exclusió social en el desenvolupament de les persones, així com el disseny de projectes i aplicacions per a la intervenció social i educativa.

DEHISI orienta la seva tasca en quatre àmbits:

  • Recerca-acció en l’àmbit del desenvolupament i la construcció de la identitat en comunitats minoritzades i en entorns d’exclusió social.
  • Recerca basada en el disseny d’entorns d’aprenentatge inclusiu, desenvolupament de comunitats de pràctiques educatives i educació interculltural..
  • Promoció de l’Aprenentatge Servei (ApS) universitari a través de l’execució de projectes docents, la recerca i el disseny de processos d’institucionalització.
  • Impuls d’estudis i diagnòstic de necessitats en l’àmbit del benestar infantil, la protecció de menors i la intervenció amb famílies.

Des de 1998 desenvolupa el Projecte Shere Rom, comunitats de pràctiques per a la inclusió educativa, en col·laboració amb entitats gitanes i escoles, i en el marc de la xarxa internacional UClinks.

Una ullada a la nostra activitat actual en UAB Divulga

Campus d'excel·lència internacional U A B