Carme Martínez Roca

Contacte
Adreça postal: 

Departament de Pedagogia Aplicada
Edifici G6-265
Campus de Bellaterra
08193, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Telèfon: 
935813198
Breu presentació: 

Doctora en Educació amb una tesi sobre la perspectiva de justícia social de l’orientació. Professora associada d’Orientació Professional, al Grau de Pedagogia, i als Màsters de Formació del Professorat de Secundària i de Psicopedagogia.

Col·labora amb l’Associació Fem Pedagogia com a fundadora i directora de projectes d’orientació, entre els que es compten el pilotatge dels programes de la Diputació de Barcelona Full de Ruta (2014-2016) i Joves en Transició (2018-actualitat), i el GPS a un futur millor, programa que ha rebut el primer premi del Ministeri d’Educació a la qualitat i innovació en orientació professional i s’ha replicat/adaptat en 20 centres de formació de persones adultes.

Dirigeix Ad Infinitum Ocupabilitat, empresa social dedicada a la formació, assessorament, sensibilització i recerca per a una ocupabilitat satisfactòria i socialment justa. Forma part de la Càtedra UNESCO d’Educació i Estils de Vida Sostenibles de la Innland Norway University of Applied Sciences (Noruega), i entre 2004 i 2015 va treballar a Dinamarca i a Sudàfrica. En el país escandinau va dirigir un grau internacional i va ser consultora d’educació internacional a Suhr’s/Metropolitan University College de Copenhagen. A Sudàfrica va dirigir les àrees d’educació i consultoria de la International Foundation for Interdisciplinari Health Promotion. Ha col·laborat, entre d’altres, amb organitzacions com la UNESCO, el PNUMA, Red Cross South Africa, Popular Education Network in South Africa, l’Institut Federal de Formació Professional d’Alemanya, la Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport de la Comunitat Valenciana i el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu.

Campus d'excel·lència internacional U A B