Henar González Fernández

Contacte
Adreça postal: 

Departament de Pedagogia Aplicada
Edifici G6-217
Campus de Bellaterra
08193, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Telèfon: 
935868201
Breu presentació: 

Diplomada en Magisteri, especialitat Educació Especial per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011). Màster en Intervenció i Recerca en Patologies del Llenguatge i Sordeses (2012) i Màster Universitari de Recerca en Educació (2014), ambdós per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva tasca principal des de l’any 2012 és la de mestra en escoles d’educació primària del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Ha exercit funcions de mestra d’educació especial i de mestra de llengua anglesa en escoles d’alta complexitat, amb alumnat d’alta diversitat cultural.

Des de setembre de 2014 és professora associada del Departament de Pedagogia Aplicada, concretament de l’Àrea de Didàctica i Organització Escolar. Actualment concentra la seva docència al Grau d’Educació Infantil però també ha estat docent dels graus de Pedagogia i Educació Social.

És també membre fundadora del Grup de Recerca Diversitat i Orientació (DO), on participa en projectes relacionats amb la inclusió sociocomunitària de col·lectius vulnerables, especialment en l’oci inclusiu i la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. 

Actualment treballa en el seu projecte de tesi doctoral en la línia del desenvolupament professional de persones amb discapacitat intel·lectual.

Campus d'excel·lència internacional U A B