VET Development Symposium: Current Situation and Development of Further Education and Research in Vocational Education and Training in Sub-Saharian Africa

20 setembre, 2016

Els dies 23, 24 i 25 Agost 2016 es va celebrar a Windhoek (Namibia) el VET Development Symposium, organitzat per la Universitat de Rostock (Alemanya) i acollit per la Universitat de Ciència i Tecnologia de Namibia (NUST).

 

Al simposi van participar uns 40 investigadores i docents de 18 universitats, representant diferents països de l’Àfrica Sub-sahariana, Europa, Àsia, Australia i Amèrica. Va ser una oportunitat extraordinària per discutir temes essencials d’epistemologia en recerca sobre VET, diferents models d’educació contínua, i les condicions per a una col·laboració entre entitats i sectors per tal d’establir una formació professional superior, entre d’altres.

Anna Ciraso, membre del grup EFI, va ser convidada a presentar una comunicació sobre l’avaluació de programes de formació contínua per al professorat de VET. El paper serà publicat pròximament per Bertelsmann Stiftung, juntament amb les altres contribucions del simposi.

Més informació de premsa:

http://www.vet-net.info/wp-content/uploads/2016/09/AZ.25.08.16.pdf

http://www.vet-net.info/wp-content/uploads/2016/09/VET-Namibian-article-...

http://www.vet-net.info/wp-content/uploads/2016/09/NUST-Brief-article-2s...

Campus d'excel·lència internacional U A B