Col·laboracions internacionals

Cambridgeshire County Council Trading Standards Service (Regne Unit): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Centro Tecnico Regionale di Ricerca sul Consumo Europeo (Itàlia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Cyprus Consumers Association (Xipre): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Direcció General de Sanitat i Protecció del Consumidor de la Comissió Europea (DGSANCO): s’ha col·laborat amb aquesta institució en el projecte Educació i Consum online.

ECO-Councelling Austria (Àustria): va participar en el projecte Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica.

Escuela Europea de Consumidores EEC (Espanya- Cantabria): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

European Association for the Education of Adults (EAEA): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

European Continuing Education Network (EUCEN): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

European Universities Continuing Education Network: s’ha col·laborat amb aquesta institució en el projecte Educació i Consum online.

Familles Rurales (França): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Federal Chamber of Labour (Àustria): va participar en el projecte Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica.

Federation of German Consumer Organisations (Alemanya): va participar en els projectes Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica  i Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Finnish Consumer Agency (Finlàndia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Hedmark University College (Noruega): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Institute of Consumer Sciences Incorporating Home Economics (Regne Unit): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Jyväskylä Polytechnic i University of Vaasa (Finlàndia): va participar en els projectes Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica i Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Latvia Agricultural University (Letònia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Liguria Istituto Regionale di Ricerca Educativa IRRE (Itàlia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

London Metropolitan University (Regne Unit): va participar en els projectes Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica i Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Mednarodni institut za potrosniske raziskave (ICORI) (Eslovènia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

National Consumer Council (Regne Unit): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

National Federation of Women’s Institutes (Regne Unit): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Paedagogische Akademie des Bundes in Wien (Àustria): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Slovene Consumer’s Association (Eslovènia): va participar en els projectes Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica i Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

State College of Education (Àustria): va participar en els projectes Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica i Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

SUHR’S University College of Education (Dinamarca): va participar en els projectes Consum i persones adultes: criteris per a una educació crítica i Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Szkola Glówna Gospodarstwa Wiejskiego (Polònia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

The French National Institute of Consumers (França): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Umweltberatung Wien (Àustria): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

University of Ljubljana (Eslovènia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

University of Paderborn (Alemanya): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

University of Vaasa (Finlàndia): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Verband Wiener Volksbildung (Àustria): va participar en el projecte Xarxa d’Educació i Consum per a Persones Adultes.

Campus d'excel·lència internacional U A B