I Trobada Internacional de Didàctica dels Estudis Clàssics

27 gener, 2011

2011

L’Equip de Formació i Innovació de Llengües i Cultura Clàssiques, juntament amb un grup de professors del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la Universitat Autònoma de Barcelona està organitzant una I Trobada Internacional de Didàctica dels Estudis Clàssics que se celebrarà els 8 i 9 de juliol de 2011 a la Facultat de Lletres de la UAB (Bellaterra) i a la Casa de Convalescència de l’Hospital de Sant Pau (Barcelona), respectivament. La trobada inclourà:

  1. Dues sessions matinals amb diverses ponències sobre temes relacionats amb l’ensenyament i l’actualitat dels Estudis Clàssics.
  2. Una sessió de tarda, oberta a la participació de professors de Secundària i d’Universitat, que tingui com a objectiu prioritari l’intercanvi d’experiències d’aula.

Tots aquells professors que vulguin donar a conèixer pràctiques o materials didàctics innovadors podran presentar una comunicació de 15 minuts, que anirà seguida d’un debat amb els assistents de la mateixa duració i que serà publicada en format digital.

Més informació i inscripció de la comunicació.

Campus d'excel·lència internacional U A B