Entrevistes i premsa

                                                          

Dolors Masats: Entrevista en el programa Badalona Tres60, de Badalona TV, el dia 26 de setembre de 2018. Per veure l'entrevista, adelanteu el vídeo fins al minut 01.07.00.

Emilee Moore i Adriana Patiño: Article a UAB-Divulga "Quines són les llengües de prestigi en l’educació superior internacional?" (març de 2015)

Projecte de Cooperació 'Autònoma Solidària': 

Nota de premsa de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) sobre el projecte "Educació Intercultural Bilingüe (EIB) a l'Impenetable (Chaco, Argentina): detecció, intercanvi i difusió d'experiències educatives i formatives".

Nota de premsa del ‘Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas’ CONICET

Projecte KONECT:

Nota de premsa de UAB-Divulga sobre la reunió d'inici del projecte Konect al gener del 2015.

Dolors Masats & Marta Juanhuix:

Les dues investigadores del GREIP han estat entrevistades per diversos mitjans per explicar el projecte LanCook, que busca promoure l'aprenentatge de llengües tot cuinant. Aquí podeu trobar una mostra de la cobertura.

Luci Nussbaum:

Entrevista a Luci Nussbaum a MANGATA, revista digital especialitzada en lingüística, dins de l'article "Seis claves sobre el aprendizaje de idiomas".

Víctor Corona, Luci Nussbaum & Virginia Unamuno:

A propòsit de l'article  “The emergence of new linguistic repertoires among Barcelona's youth of Latin American Origin” publicat per Víctor Corona, Luci Nussbaum i Virgínia Unamuno a la revista International Journal of Bilingual Education and Bilingualism, diferents mitjans de comunicació van fer-ne difusió: 8TVLa RazónARABTVABCUniversiaNació Digital.

El Servei d'Audiovisuals de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB va realitzar el vídeo "Adolescents llatins creen una nova llengua: llatí-espanyol". Se n'ha publicat una versió en castellà al canal de televisió educativa iberoamericana NCI (https://www.nci.tv/)

Melinda Dooly & Dolors Masats:

- Reportatge "Do you speak English? Noves tecnologies per millorar les competències lingüístiques" del programa-magazín de televisió La Xarxa Tendències, que descriu breument el projecte PADS amb entrevistes a Melinda Dooly i Maria Mont.

Amparo Tuson:

Entrevista a Amparo Tuson Valls a la Universidad Pedagógica Nacional de México: "La comunicación, la lengua y la educación".

Campus d'excel·lència internacional U A B