Victoria Antoniadou

Sóc llicenciada en Llengua i Literatura Francesa per la Universitat de Xipre. Vaig continuar els meus estudis acadèmics a la Universitat John Moores de Liverpool al Regne Unit, aconseguint un mestratge d’Estudis Avançats de Llengua en el camp de la sociolingüística. Després de la meva graduació el 2006, vaig treballar de professora de francès i anglès en diferents nivells d'educació: de primària, secundària i de nivell adult en el sector privat i públic a Xipre.

Diversos reptes i les meves aspiracions a un coneixement més profund dels procés d'aprenentatge i de mètodes comunicatius d'ensenyament de la llengua que integren mitjans tecnològics van dirigir el meu camí cap a la UAB i el Departament de Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials, seguint estudis de doctorat en l'aprenentatge i l'ensenyament de llengües estrangeres, els que vaig començar l’any 2008.

Vaig defensar el meu projecte de tesi sobre la formació de professorat, sota la supervisió de la Dra. Melinda Dooly a 2013. La tesi estudia les dinàmiques de l'aprenentatge d'alumnes de la Titulació de Mestre de Llengua Estrangera al llarg del temps, en una configuració combinada d'entorns socials i entorns basats en la xarxa i les complexes interrelacions entre la pràctica i la cognició.

Actualment sóc professora i investigadora en telecolaboración i la cognició distribuïda socialment a la Universitat Europea de Xipre.

Publicacions

Campus d'excel·lència internacional U A B