Grup de Recerca en Educació Psicomotriu (2017-SGR-137)

 

EL GREP DESTACA...

 

COMUNICAT GREP SOBRE LA PSICOMOTRICITAT I LA REPRESA DE L'ACTIVITAT ESCOLAR

Com a Grup de Recerca en Educació Psicomotriu (GREP) (2017-SGR-0137) de la Universitat Autònoma de Barcelona, volem compartir les nostres reflexions per a reivindicar una vegada més la funció i la importància de la Psicomotricitat en l´àmbit educatiu. Per aquest motiu, hem fet el següent comunicat on reflexionem sobre la Psicomotricitat davant de la represa de l'activitat escolar.

Us animem a que us el descarregueu, el pugueu llegir i compartir amb totes aquelles persones, institucions, centres i col·lectius que creieu convenient. 

9-Comunicat GREP_Psicomotricitat i represa activitat escolar_2020.pdf

 

 

Les nostres companyes Lurdes Martínez, Carol Nieva i Laura Moya han publicat l'article "Conectar la escuela con la universidad a través de la educación psicomotriz" en el nº 69 de la "Revista Tándem. Didáctica de la Educación Física" de l'Editorial Graó.

En aquest article les autores expliquen el projecte que es porta a terme en l'assignatura "Educació Corporal i Psicomotriu en els centres d'Educació Infantil II" dell Grau d'Educació Infantil de la UAB, on treballem mà a mà amb escoles i psicomotricistes per formar als/les futurs/es mestres.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B