2018: Gener - Juny

Resultat d'imatges de notícies

08 / 06 / 18

Final de curs al “Postgrau en Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys”.

 

El dimarts 8 de juny els estudiants de la XV Edició del nostre Postgrau en “Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys” han finalitzats les classes.

Per davant queda tot un estiu per acabar d’elaborar els seus treballs individuals que entregaran al setembre i defensaran a l’octubre.

Bon estiu!

 

 

12 / 05 / 18

L’AGAUR ens concedeix l’ajut de recerca ARMIF-2017.

 

L’AGAUR ha fet públic les resolucions de les convocatòries d’ajuts de recerca per a la millora de la formació inicial de mestres (ARMIF 2017) i el GREP estem d’enhorabona perquè una de les ajudes concedides és per al nostre projecte: “Autoavaluació de competències dels estudiants i desenvolupament professional dels mestres. Millora de la pràctica i innovació docent treballant per projectes d’aprenentatge psicomotors co-tutoritzats universitat-escola”.

En aquest projecte continuem amb tota la feina feta fins ara en docència i recerca sobre els “Projectes d’Aprenentatge Tutoritzats” (PAT) que realitzem en l’assignatura “Educació Psicomotriu en els centres d’Educació Infantil”, on els estudiants han de portar a terme una sessió de psicomotricitat co-tutoritzats pel professorat de la universitat i per mestres-psicomotricistes. Un clar exemple on universitat i escola treballen mà a mà en la formació inicial del mestre.

Aquest any com a novetat en l’àmbit de la recerca comptem amb la col·laboració de la Universitat de Vic i la Universitat de Zaragoza (que es sumen al projecte incloent els PAT en la seva assignatura) i amb la Universitat de Girona amb la que ja vam col·laborar en el primer ARMIF que ens van concedir al 2014.

Per a més informació sobre el Programa MIF i els ajuts ARMIF a: https://mif.cat/

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\armif-negre-300x200.jpg

 

11 / 05 / 18

Conferència “Moure’s per transformar i aprendre” de Lurdes Martínez.

 

Avui la Lurdes Martínez del GREP ha realitzat la conferència “Moure’s per transformar i aprendre”  en les “IX Jornada 0-6: Créixer en moviment” organitzades per l’ICE de la UdG i la Facultat d’Educació i Psicoloogia de la Udg. 

 

 

10 / 05 / 18

El primer aniversari del nostre llibre: "Psicomotricitat, escola i currículum". 

 

Ja fa un any del nostre llibre "Psicomotricitat, Escola i Currículum". Imprescindible per tots els mestres i psicomotricistes!

I si encara no el tens, el pots trobar en: https://www.octaedro.com/…/psicomotricitat--escola-i-c…/1604 o qualsevol llibreria de proximitat!

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\9788499219219.jpg

 

 

09 / 05 / 18

Comença el període de sol·licitud d’inscripcions a la XVI Edició del Postgrau en Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys

 

El pròxim 15 de març comença el termini de sol·licitud d'inscripció per a la nova edició del nostre Postgrau en "Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys", ni més ni menys que la 16a!

Si vols formar-te com a psicomotricista el pròxim curs 2018-2019, el nostre postgrau pot ser la formació que busques! 

Per fer la inscripció cal que ens facis arribar el teu CV (amb foto) i un text explicant els motius pels quals vols cursar aquest postgrau a: pg.desenvolupament.psicomotor@uab.cat 

Si necessites més informació o tens qualsevol dubte, ens pots enviar un email a aquesta direcció de correu o consultar el següent enllaç: http://grupsderecerca.uab.cat/grepuab/ca/content/postgrau-de-desenvolupament-psicomotor-de-0-8-anys  

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\XVI_postgrau_psicoGREP_.jpg

 

 

08 / 05 / 18

Inscripcions al Màster Universitari de Recerca en Educació

 

Si vols formar-te en recerca en educació, en la Universitat Autònoma de Barcelona oferim el Màster Universitari de Recerca en Educació (MURE) on el GREP col·labora en l'especialitat "Art, Cos i Moviment".

Aquest és l'únic Màster oficial de tot l'Estat Espanyol que contempla psicomotricitat i recerca!! 

Si vols formar-te com a investigador en l’àmbit de l’educació i especialment en psicomotricitat, aquest pot ser la formació que busques!

Per a més informació podeu contactar amb la coordinació d'aquesta especialitat:

    ✔️ Lurdes Martinez

    ✔️ Correu: Master.recerca.educacio.expressio@uab.cat 

O consultar el següent enllaç:  http://grupsderecerca.uab.cat/grepuab/ca/content/m%C3%A0ster-universitari-de-recerca-en-educaci%C3%B3-art-cos-i-moviment

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\descarga.jpg

 

 

07 / 05 / 18

Participació en el seminari intern del GEI de la UAB sobre avaluació.

 

La Lurdes Martínez ha presentat en el seminari de formació intern del Grau d’Educació Infantil de la UAB, dos dels instruments d'avaluació que utilitzem en l'assignatura "Educació Psicomotriu en els centres d'Educació Infantil" del 4t curs del GEI: "Escala d'autovaloració de competències professionals psicomotrius" i "Diagrama de Bitàcola Competencial".

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\31959477_948078495366459_8240094585024413696_n.jpg

 

 

05 / 05 / 18

El GREP present en les IV Jornades de “Psicomotricitat. 35 anys de formació”.

 

El dissabte 5 de maig de 18 s’ha celebrat les "IV Jornades de Psicomotricitat. 35 anys de formació" organitzades per la Universitat de Vic i l’AEC Expressió i Comunicació. 

Membres del GREP han participat en qualitat d’assistents, ponents  i organitzadors. I en el final de les jornades Montserrat Anton ha moderat una entrevista a Katty Homar i a Josep Rota. Quin gran tancament!

Felicitats companys/es de la per la Universitat de Vic i l’AEC Expressió i Comunicació per l'organització d'aquestes jornades!

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG-4809.jpg

 

 

25 / 04 / 18

Curs “La psicomotricitat: eines i recursos per portar-la a la pràctica” del 2 al 6 de juliol al ICE de la UAB

 

S'apropa final de curs i com ja sabeu el mes de juliol és un bon moment per realitzar formació permanent.

Si teniu ganes de realitzar formació d'estiu sobre psicomotricitat, podeu consultar el curs "La psicomotricitat: eines i recursos per portar-la a la pràctica" que portarà a terme el nostre company Xavi Forcadell del GREP del 2 al 6 de juliol! 

Per a més informació (horaris, contingut, lloc de realització...) podeu consultar el següent enllaç del ICE de la UAB: http://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/cursos-d-estiu-per-a-professorat-no-universitari-1345667174054.html?noticiaid=1345753924966

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Captura de pantalla completa 26042018 234413.bmp.jpg

 

07 / 04 / 18

Nova edició del postgrau en Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys per al curs 2018-2019!

 

El 15 de maig obrim el termini de sol·licituds d'inscripcions per a la XVI edició del Postgrau en "Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys" que començarà al setembre de 2018! 

Si vols saber més, fes una ullada al tríptic informatiu que trobaràs en el següent enllaç: http://grupsderecerca.uab.cat/grepuab/ca/content/postgrau-de-desenvolupament-psicomotor-de-0-8-anys

Si tens qualsevol dubte, ens pots escriure a pg.desenvolupament.psicomotor@uab.cat  

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\DSC_0191_2.jpg

 

05 / 03 / 18

Seminari de Doctorat de la Dra. Ange Ruiz i el Dr. Javier Abad

 

Avui membres del GREP han assistit al seminari d’investigació organitzat pel “Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal”, destinat a doctorands i investigadors del Departament, amb el Dr. Javier Abad i la Dra. Ange Ruiz.

Ens van presentar les seves recerques i com a partir d'aquestes han anat (i estan) repensant, innovant i reflexionant la seva proposta de Instal•lacions de jocs. Clar exemple de com la recerca és important per a la comprensió de la realitat i la innovació educativa.

Tot un plaer compartir i intercanviar amb ells experiències de recerca, de formació de mestres i d'intervenció a l'aula! 

 

 

04 / 03 /18

Les IX Jornades de Reflexió i Recerca: Psicomotricitat i Escola “Els espais” han sigut tot èxit!

 

El passat 2 i 3 de març el GREP vam organitzar les IX Jornades de Reflexió i Recerca: Psicomotricitat i Escola “Els espais” i tot l’equip volem agrair de tot cor la participació i implicació de tots els assistents a les jornades així com la col·laboració dels conferenciants, talleristes, comunicadors i personal de suport.

Han sigut unes jornades intenses, on hem pogut compartir i reflexionar sobre la psicomotricitat i els espais. Casi 200 assistents, 4 conferències, 6 tallers pràctics-corporals i 22 comunicacions d'experiències educatives i recerques!

Per nosaltres és tot un plaer retrobar-nos amb tantes cares conegudes que ens han acompanyat en anteriors jornades i/o edicions del nostre postgrau en "Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys" i, també, tot un plaer trobar-nos amb noves cares que han viscut per primera vegada una de les nostres jornades.

Esperem tornar a retrobar-nos en les pròximes #JornadesPsicoUAB2020 que ja estan en marxa!
C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\DSC_0400.jpg

 

 

26 / 02 / 18

Membres del GREP han participat en una formació amb el Bernard Aucouturier a la URV.

 

Membres del GREP han participar el 23, 24 i 25 d’abril en una formació impartida pel professor Bernard Aucouturier dins del marc del “Màster Internacional en Educació i Teràpia Psicomotriu” de la URV.

En concret han participar en el seminari “L’ajuda psicomotriu terapèutica: teorització i aplicacions pràctiques”, en la supervisió d’un cas de teràpia psicomotriu i en un curs de  Formació Personal.

Des del GREP volem felicitar a l’organització del màster per aquesta formació tan interessant i enriquidora!

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\28276768_886940301475902_4791391804099131231_n.jpg

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\28379372_886940354809230_2359586568963260723_n.jpg

 

 

03 / 02 / 18

El GREP realitza una ponència en les II Jornades Educongress 2018 "Emocionals! L'aprenentatge i les Arts s l'Educació Infantil 0-6".

 

El 2 de febrer les nostres companyes Montserrat Anton, Mar Pérez i Lurdes Martínez van ser les ponents de la conferència "Psicomotricitat i emocions a l'escola" en les II Jornades Educongress 2018 "Emocionals! L'aprenentatge i les Arts s l'Educació Infantil 0-6".

Felicitats per la conferència i la bona feina! 

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\27459040_185658198701233_3170111875606718865_n.jpg

 

 

29 / 01 / 18

Nous materials al gimnàs de la facultat.

 
Hem inaugurat el 2018 amb nous materials per a un dels gimnasos de la facultat. Gràcies a una ajut econòmic de la UAB per millorar les instal·lacions de la facultat, la Unitat de Didàctica de l’Educació Corporal ha aconseguit incorporar nous materials per a la docència que realitza als graus, postgraus i màsters. En concret, s’ha instal·lat un gronxador, una hamaca, una tela d’acrobàcia i una escala triple.

A les imatges podeu veure com els estudiants del Postgrau en Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys han estrenat amb molt d’èxit el nou material. 

C:\Users\Palau\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\NousMaterialsP.JPG

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B