Direccions de Tesis Doctorals

 

El GREP contribueix al fet que hagi més investigació relacionada amb la Psicomotricitat i que aquesta sigui de qualitat. Els seus membres, tant dirigeixen com tutoritzen tesis doctorals en el Doctorat en Educació de la UAB com d'altres programes de doctorat.

 

Les Tesis Doctorals dirigides pels membres del GREP són:

 

TESIS DOCTORALS DIRIGIDES I LLEGIDES

 - Xavier Forcadell Drago (2014). L'avaluació de les competències del psicomotricista en l'àmbit educatiu per millorar el seu desenvolupament professional. Universitat Autònoma de Barcelona. Direcció: Lurdes Martínez i Cori Camps. http://www.tdx.cat/handle/10803/285371

 

TESIS DOCTORALS EN CURS DIRIGIDES

- Laura Moya Prados. La competència corpòria en la formació inicial del mestre d'Educació Infantil. Universitat Autònoma de Barcelona. Direcció: Lurdes Martínez.

- Francesc Porta Martínez. La psicomotricitat com a eina de suport en l'estructuració del sinificat personal: estudi de cas amb nens que tenen germans amb alteracions en el seu desenvolupament. Universitat Autònoma de Barcelona. Direcció: Lurdes Martínez, Joaquín Serrabona i Montserrat Antón.

- María Carmen González André. Del cos viscut al cos representat: (Co-) Relació entre acció, joc i cognició. Universitat Autònoma de Barcelona. Direcció: Lurdes Martínez.

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B