Tutorización TFM y TFG

 

El GREP contribuye al hecho de que hay más investigaciones relacionadas con la actividad psicomotora y que es de alta calidad.

Sus miembros dirigen ambos Trabajos finales de Máster en la especialidad de Arte, Cuerpo y Movimiento en el Máster Universitario en Investigación en Educación de la UAB como Trabajos de Final de Grado en el Grado en Educación Infantil de la UAB.

 

TRABAJOS DE FINAL DE MÁSTER TUTORIZADOS

 

2015-2016

- Aina Gabaldà Miralles: Les competències del psicomotricista. Anàlisi comparatiu en diferents moments formatius. Tutora: Lurdes Martínez. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

- Gemma Mora Muntadas: Fonaments per al disseny de l'avaluació del Programa Ensenyament i Aprenentatge Feliç. Tutora: Lurdes Martínez. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

 

2014-2015

- Amalia Giannoutsou: Searching for embodiment in Primary School: The case of Psychomotor Educació per a autonomy and social skills. Tutora: Lurdes Martínez. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

- Ariadna Faustino Aldea: L'ús del cos en l'aprenentatge de l'escriptura. Estudi sobre la Tècnica Alexander aplicada en un context escolar. Tutora: Lurdes Martínez. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

 

 

2013-2014

- Laura Moya Prados: La formació personal en l'àmbit de la corporeïtat en els estudis de Mestre / a d'Educació Infantil de Catalunya. Tutora: Lurdes Martínez. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

- Francesc Porta Martínez: Jo també vull ser protagonista, com el meu germà. La importància de l'atenció psicomotriu individualitzada. Tutora: Montserrat Anton. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

- Paco Cortés Ferrero: L'Educació Física des de l'Aprenentatge per Projectes: Un estudi sobre la percepció del professorat. Tutora: Maria Prat. Especialitat Art, Cos i Moviment-Màster Universitari de Recerca en Educació-UAB.

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B