Activitats del grup curs 2009/10

CURS 2009/10

 

23 de novembre del 2009:  Presentació del grup

 

16 de desembre del 2009:  Sessió de treball a partir del document A taula. Manual per la introducció d'aliments ecològics a les escoles. A càrrec de Maite Fons i Aitana Vidal. 

                                           Presentació dels resultats preliminars del treball sobre l'estat actual Menjadors Escolars Sostenibles, a càrrec de Mar Cartró.

 

14 de gener del 2010:  Sessió de treball a partir del document Finestra Oberta (coordinat per Joan Subirats i Bernat Albaigés, editat per la Fundació Jaume Bofill), a càrrec de Pere Grau.

                                    Presentació del projecte de tesi Educar per a la sostenibilitat en comunitat: un projecte educatiu compartit a partir de l'hort escolar, a càrrec d'Arnau Amat.

 

17 de març del 2010: Presentació del projecte de la treball de recerca Educació per a la sostenibilitat en menjadors escolars ecològics, a càrrec d'Aitana Vidal.

 

14 d'abril del 2010:   Seminari sobre principis bàsics d'etnografia, a càrrec de la doctora Cecilia Montero.

 

24 de maig del 2010: Seminari amb la doctora Clara Ines Nichols, professora de la University of California i membre de la Societat Cientifica LatinoAmericana d'Agroecologia (SOCLA): La agroecologia como estrategia para enfrentar los desfíos agrícolas del siglo XXI

 

26 de maig del 2010: Seminari de recerca amb el doctor Ken Tobin, Presidential Professor The graduate School and University Center City University of New York: Bricolatge: Un enfocament metodològic per a la recerca en didàctica de les ciències i en educació ambiental

 

9 de juny del 2010: Presentació del document L'avaluació d'activitats d'educació per la sostenibilitat com espais de participació, a càrrec de Pere Grau. 

                              Presentació del document Trobant el propi camí cap a l'escola sostenible... Canviant el model d'agenda 21 escolar, a càrrec de German Llerena

 

19  de juny del 2010: Visita al Parc de les olors i a la Vall del Tenes, a càrrec de la Pilar Comas. I sopar amb paella valenciana, a càrrec d'Esther Sabio.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B