Centres i grups de recerca educativa

 Centres, grups i projectes de recerca:

 

http://grupsderecerca.uab.cat/liec/

 Grup de LLenguatge i Ensenyament de les Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona. Té com a finalitat investigar el desenvolupament de competències comunicatives en el marc de l'aprenentatge de les ciències.

 

  http://grupcomplex.uab.cat/

Grup de recerca Complex de la Universitat Autònoma de Barcelona. Té com a finalitat la recerca d'eines de caràcter didàctic que afavoreixin la incorporació dels principis del paradigma de la complexitat als contextos educatius.

 

http://www.eco-alimentation.uqam.ca/

Projecte de recerca sobre eco alimentació, promogut per la Chaire de recherche du Canada en éducation relative à l'environnement de l'UQAM. 

 

 
 

Pàgina web del Projecte Xarxa, una iniciativa de formació, innovació didàctica i recerca educativa que es proposa l'aplicació de projectes d'Aprenentatge Servei amb el suport de tecnologies digitals a l'educació formal com a estratègia per a fomentar la implicació social dels joves a la comunitat.  

http://www.proxarxa.net

 

 

Pàgina web del Centre Promotor de l'Arpenentatge Servei.

http://www.aprenentatgeservei.org/

 

Estudis d'Agroecologia i sociologia

http://redisec.ourproject.org/

 

Espai que té per objetiu visibilitzar, valoritzar i impulsar les col·laboracions que la UAB desenvolupa amb agents socials i econòmics per a la creació de nous valors basats en el coneixement científic en l'àmbit de les Ciències Socials i les Humanitats.

http://serveis.uab.cat/cit/

  

Campus d'excel·lència internacional U A B