G T S | Presentació

 

El Centre Grup de Tècniques de Separació en Química, GTS, és un "Grup Consolidat de Recerca de Qualitat" des de 1993. El Centre GTS ha desenvolupat la seva activitat durant els últims 28 anys en aspectes bàsics i aplicats en ciència i tecnologia de separacions.

La recerca del Centre GTS es centra en el disseny i desenvolupament de noves tècniques de separació així com de la millora de les que ja existeixen, aplicant-les a gran varietat de situacions que inclouen: recerca medioambiental, aplicacions biomèdiques i agroalimentàries i processos analítics.

L'activitat de GTS inclou, el desenvolupament de projectes, consultoria, assessorament i servei al client en temes concrets. El suport econòmic per al desenvolupament d'aquestes activitats l'aporten programes de recerca nacionals i europeus així com convenis amb organismes i companyies públiques i privades. Destacar la col·laboració internacional del Centre GTS amb grups de recerca d'Europa, USA i Xina amb finalitats específiques de R+D+i així com acadèmiques.

El Centre GTS segueix les directrius Norma de Qualitat Internacional ISO 9001:2015. Ens pots trobar a LinkedIn i a Twitter @GTS_UAB_BCN

 

Centre GTS

Centre GTS col·laborador d'ALBA CELLS

El Centre GTS col·labora activament amb el Sincrotró ALBA. Realitzem anàlisis a una gran varietat de mostres (per exemple, aliments, plantes, sòls...).

Presentación del Centre GTS

Oportunidades ofrecidas por el Centre GTS

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B