Benvinguts

La globalització actual es caracteriza per l'acceleració i la intensificació dels fluxos d'intercanvi entre diferents regions del món.

La presència de l'Àsia Oriental és cada cop més propera i evident dins el context mundial. Això no obstant, l'imaginari dominant, en comptes d'aprofundir la comprensió mútua, encara n'accentua la distància i la llunyania.

Els processos i dinàmiques d'intercanvi que es desenvolupen arran de l'encontre entre persones i grups socials amb unes característiques culturals pròpies necessiten ser reconeguts per poder superar les barreres i jerarquies que ens separen.

La diversitat cultural present dins l'Àsia Oriental, així com les transferències culturals bidireccionals entre l'Àsia Oriental i la resta del món, és el que pretén treure a la llum aquesta pàgina.

Activitats

17 desembre 2019

Seminari internacional. "Asia Oriental: paradigmas emergentes, política(s), dinámicas socioculturales y sus consecuencias"

Seminari organtizat pel Grup de recerca Interasia, el Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental - CERAO, Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental amb la col·laboració del CIDOB-Barcelona Centre for International Affairs

21 maig 2019

Guangzhou Dream Factory. Immigration, Globalization, Chinese Factories, and African Dreams

Projecció del documental i debat amb la directora Christiane Badgley

Sala de Cinema UAB, 11:00h

29 de novembre - 19 de desembre 2018

Cicle de conferències: Història i estat actual de la migració xinesa a Espanya 

Cicle ograntizat pel Grup de recerca Interasia, el Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental - CERAO amb la col·laboració i el finançament de la Fundació Institut Confuci de Barcelona

Entitats Promotores Observadores

logo_CIDOB

Centre d'Informació i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB)

logo_casaasia

Casa Àsia

jfoundation

Japan Foundation

logo_confucio

Fundació Institut Confuci de Barcelona

 

Contactar amb el grup

Correu postal

Grup de Recerca INTER ASIA
Departament de Traducció i d'Interpretació
Despatx: K/1018 Edifici K
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Barcelona
ESPANYA

Telèfon / Fax

 

Campus d'excel·lència internacional U A B