Activitats

 

El Grup de Recerca Inter Asia ha dut a terme l'organització i ha participat de manera directa en diferents congressos, conferències i seminaris relacionats amb les seves línies de recerca, alhora que ha col·laborat amb institucions nacionals i internacionals.

2018

29 de novembre - 19 de desembre

Cicle de conferències: Història i estat actual de la migració xinesa a Espanya 

Cicle ograntizat pel Grup de recerca Interasia, el Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental - CERAO amb la col·laboració i el finançament de la Fundació Institut Confuci de Barcelona

28 de maig 

Peligro amarillo, minoría modelo, blanco honorífico, foráneo perpetuo y otros estereotipos de los inmigrantes chinos en la cultura popular estadounidense 

Informació de l'activitat
28 de maig de 2018 18h
Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, Aula A2
UAB

16 de maig 

Xina en l'art i la producció cultural contemporània. Més enllà de les fronteres. 

Informació de l'activitat
16 de maig de 2018 de 9:30 - 14h
Facultat de Geografia i Història de la UB, Sala Gran
UAB

15 de febrer

Creació artístic i producció cultural entre Xina i Espanya. Taller amb artistes i investigadores:  Taula rodona. Arts visuals i producció artística entre Xina i Espanya, Amb la intervenció de: Diana Coca, Judas Arrieta, Gisela Ràfols y Guillermo Aymerich. Moderadora: Laia Manonelles, professora d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona, Membre del Grup de Investigació InterAsia de la UAB

22 de febrer  

Creació artístic i producció cultural entre Xina i Espanya. Taller amb artistes i investigadores: Xina en la narrativa espanyola: Conversa amb Elvira Navarro a propòsit del relat "Historia del restaurante chino Ciudad Feliz" Intervé Elvira Navarro, escritora i modera Amelia Sáiz López, profesora de Estudis de Asia Oriental, Universitat Autònoma de Barcelona, miembro del Grupo de Investigación InterAsia (UAB)

2017

13-14 de juliol

II Seminari internacional sobre migracions xineses a l'Estat Espanyol. Organitza: InterAsia, Centre d'Estudis i Recerca sobre l'Àsia Oriental - CERAO, Universitat Autònoma de Barcelona.

18 d'abril

Inside the Yellow Box: Intervening on the (Glabally Dominant) Ideology of the Gallery Space amb Paul Gladstone i Lynne Howarth-Gladstone. Organitzat pels grups de recerca InterAsia (UAB) i Art, arquitectura i societat digital (UB).

16 de febrer

Seminari Permanent d'Investigació i doctorat i Tribuna d'Àsia Oriental: “España – China, las dificultades de un reconocimiento (1973) y percepciones hispano-chinas hasta la actualidad" amb Rafael Martín Rodríguez de la Universitat Fudan de Shanghai i la Universidad Autónoma de Madrid.

11 al 22 de gener

Cicle de cinema “Identitats creuades: xinesos de pel·lícula”. El cicle compta amb la presentació de totes les pel·lícules per part d’investigadors d'InterAsia.

  • 11 de gener a les 18:30. Zhao, Susana Gozalvo, 2008. Presentació del cicle a càrrec d'Irene Masdeu. Presentació de la pel·lícula i coloqui a càrrec de l’autora del film, Susana Gozalvo i d'Irene Masdeu.  
  • 12 de gener a les 21:30. La Fuente Amarilla, Miguel Santesmases, 1999.
  • 18 de gener a les 18:30. Huidas, Mercedes Gaspar, 2014. Presentació i coloqui a càrrec de l’autora del film, Mercedes Gaspar, i de Xavier Ortells.
  • 19 de gener a les 21:30. ¡Dame un poco de amooor...!  José María Forqué. 1968.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B