deSignis celebra 20 anys amb la participació de la directora del LAPREC, Teresa Velázquez

La revista va organitzar un col·loqui a París, en el que també va assistir-hi la investigadora del grup, Lucrecia Escudero

El LAPREC organitza dos seminaris doctorals amb professors convidats

Mariano Dagatti, de la Universitat Nacional de Quilmes, i Elizabeth Martínez de Aguirre, de la Universitat de Rosario, visiten la UAB

Obertes les inscripcions pel curs ‘Persones refugiades de Palestina i Periodisme de Pau’

La formació, que compta amb la participació de l’OMEC, tindrà lloc els dies 6 i 13 de març de 2020. 

Un concurs fotogràfic i tallers gratuïts per promoure la cohesió social i els drets humans a la UAB

L’ONU ha proclamat el 2019 l’Any Internacional de la Moderació, en un nou esforç per promoure el diàleg, la tolerància, la comprensió i la cooperació en la societat actual. 

EL LAPREC participa al Congrés LASA 2018

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona va acollir del 22 al 26 de maig de 2018 el Congrés de la Latin American StudiesAssociation (LASA) i el LAPREC va estar representat en l'esdeveniment.

Comunicació per al canvi social i la mediació intercultural en el Mediterrani

El 14 de març de 2018 va tenir lloc la sessió titulada Comunicació per al canvi social i la mediació intercultural en el Mediterrani organitzada pel programa interuniversitari de IEMed, Aula Mediterrània, en l'Institut d'Estudis Catalans de Barcelona.

Conversatori "El Marroc: Islam, gènere, drets humans i decolonialidad"

El proper dijous 12 d'abril, a partir de les 9h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació, es realitzarà el conversatori "El Marroc: Islam, gènere, DDHH i decolonialidad", com a part de l'assignatura de tot Curs del Grau de Periodisme "Comunicació, Cooperació i Desenvolupament".

Moviments socials i mitjans digitals

En el marc de el Cicle de Conferències “Aula Mediterrània”, a proposta de el Erasmus MundusJoint Master Degree Crossing the Mediterranean: towards Investment and Integration (MIM), organitzat per el Institut Europeu de la Mediterrania en l'edició 2017-2018, el professor Thomas Tufte ha presentat el seu nou llibre.

El que ens deixa la Jornada sobre Comunicació, Art Contemporani i Cibercultura

Durant els dies 12 i 13 de desembre de 2017 es va realitzar en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB la Jornada “Comunicació, Art contemporani i Cibercultura”.

Jornada Comunicació, Art contemporani i Cibercultura

Els dies 12 i 13 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB la Jornada Comunicació, Art contemporani i Cibercultura que englobarà dues conferències obertes al públic sobre el vincle entre la comunicació i les pràctiques artístiques contemporànies, a més d'activitats internes per als grups de recerca i els estudiants de Màster i Doctorat del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació. 

Pàgines

Campus d'excel·lència internacional U A B