Actes

 

2014-2015

-Bellaterra, 13 de juny de 2014, CORE (davant professorat d’institut).

-Solsona, 20 de juny de 2015, Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les terres de Lleida.

-La Torre de Tamúrcia (Pallars Sobirà-Ribagorça), 7 d’agost de 2015, presentació del portal en el marc de les VI Jornades “Coneix la Terreta” i projecció del documental “Papers Personals” (TV3, Sense Ficció, Dir. Josep Rovira, 2012).

-Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 17 de setembre de 2015, en el marc de la presentació dels llibres Memòria personal. Construcció i projecció en primera persona a l'època moderna, Casa de Velázquez, Madrid, 2015 i Antologia de memòries i dietaris personals catalans sobre la Guerra de Successió, Institut d'Estudis Catalans, Col·lecció Memòries de la Secció Històrico-Arqueològica nº 97, Barcelona, 2014. Presentació a càrrec d’Albert Balcells, Antoni Simon, Enric Pujol i Oscar Jané.

-Canillo (Principat d’Andorra), 2 d’octubre de 201, en el marc del Taller sobre la transmissió d’idees: “Família, arxius i memòria personal al Pirineu”, amb Domènec Bascompte (arxiver de Canillo), Sisco Amorós (centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà), M. Carme Sanmartí (Universitat de Vic) i Oscar Jané (UAB). IX Col·loqui d’Estudis Transpirinencs.

-El Pont de Suert, 14 de novembre de 2015, Centre d’Estudis Ribagorçans.

-Sabadell, 18 de novembre de 2015, Fundació Bosch i Cardellach. (Patrimoni Cultural)

-Perpinyà, 2 de desembre de 2015, Universitat de Perpinyà, curs-presentació sobre memòria personal i el projecte del portal-base de dades a càrrec d’Oscar Jané en el marc del Seminari permanent de Màster 1 i 2 d’Història i Història de l’Art (Resp. Patrici Pojada).

-Passi del documental “Papers Personals” (TV3, Sense Ficció, Dir. Josep Rovira, 2012) a diferents cursos d’història, humanitats i arqueologia de la UAB.

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B