Guías

 

Arumí, M.; Bestué, C.; García-Beyaert, S.; Gil-Bardají, A.; Minett, J.; Onos, L.; Ruiz de Infante, B.; Ugarte, X. i Vargas-Urpi, M. (2011). Comunicar en la diversitat. Intèrprets, traductors i mediadors als serveis públics. Barcelona: Linguamón-Casa de les Llengües.

- Bischoff, A.; Loutan, L.; García-Beyaert, S. (2009). En otras palabras. Guía para la consulta médica intercultural. Comunicación a través de un intérprete en los servicios de salud. Universal Doctor Project.

- Ruiz de Infante, B. Bali, yo soy de la China. Barcelona: Editorial La galera.

- Ruiz de Infante, B. (2007). Mirades Xineses. Save the children a Catalunya.

- Ruiz de Infante, B. (2008). Mirades del Món. Algunes pinzellades de la Xina. Barcelona: Guixdos 144, Suplement Guix 344. Editorial GUIXdos.

- Ruiz de Infante, B. ¿Cómo es este país? Un lugar diferente. Información útil para personas inmigradas. Cotraducció al xinès amb Wang Xueying i supervisió de la traducció d’aquesta guia editada per l’Obra Social de la Fundació La Caixa.

- Ruiz de Infante, B. Guía de la Lactancia para mujeres chinas. Hospital Trias i Pujol (Traducció del castellà al xinès).

- Ruiz de Infante, B. Guía de la Lactancia. Hospital Esperit Sant (Traducció del castellà al xinès).

- Ruiz de Infante, B. Guía de la Convivencia Vecinal. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

- Ruiz de Infante, B. Guía Ciudadana de las comarcas del Consell Comarcal de La Selva (Girona). URL: www.selva.cat/benestar/acollida

- Ruiz de Infante, B. Oberts al Català. Guia per instal·lar-se comercialment en català, amb el suport de la Confederació de Comerciants de Catalunya.

Campus d'excel·lència internacional U A B