In Press

Casals A. La glosa en el canvi de paradigma de la música d'arrel a l'escola. En Actes del Congrés Nacional de Música d'Arrel. Barcelona: Generalitat de Catalunya - Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural; In Press.
Casals A (coord), Godall P(coord). L’educació musical a les universitats catalanes. Una visió històrica (1940-2010). En Història de la pedagogia musical a Catalunya. Barcelona: Biblioteca de Catalunya; In Press.

2021

De la Mota C(coord), Gassull C, Raich RM. Oratoria actual [Internet]. Cerdanyola del Vallès: Polimedia. Universitat Autònoma de Barcelona; 2021. https://polimedia.uab.cat/canal/oratoria-actual
Casals A, Viladot L. La educación musical sube al escenario. En: Aróstegui JL, Rusinek G, Fernández-Jiménez A. Escuelas musicales. Buenas prácticas docentes en centros de Primaria y Secundaria que educan a través de la música. Barcelona: Octaedro; 2021. pp. 71-95.
González-Martín C, Valls A. Música para el desarrollo de la cohesión social y la adquisición de las competencias clave. En: Aróstegui JL, Rusinek G, Fernández-Jiménez A. Escuelas musicales. Buenas prácticas docentes en centros de Primaria y Secundaria que educan a través de la música. Barcelona: Octaedro; 2021. pp. 143-165.

Páginas

Campus d'excel·lència internacional U A B