Plànols

Campus de Bellaterra

Els mapes següents us permetran localitzar tots els edificis que composen el campus de la UAB però, també, us ajudaran a trobar la ubicació física dels departaments, dels centres i els instituts de recerca, dels serveis de la Universitat i dels altres elements que tenen el seu emplaçament al campus de Cerdanyola del Vallès.

Aquests plànols han estat elaborats pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), el grup de recerca MiraMon i el Servei de Prevenció i de Medi Ambient (SEPMA) amb el patrocini de la Fundació Territori i Paisatge. Els plànols incorporen funcionalitats afegides com ara la possibilitat d'aplicar diverses capes als mapes per situar millor els elements: capa d'edificacions, d'itineraris, de xarxes viàries, de fotografies aèries, etc.
        
Plànol de la UAB (estàtic)
        

Accessos al campus de la UAB

El campus de la Universitat Autònoma de Barcelona està situat a Bellaterra, en el municipi de Cerdanyola del Vallès, a uns 20 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. És un campus molt ben comunicat per tren i autobús, i està inclòs en el sistema integrat de transport públic de la Regió Metropolitana de Barcelona. Les autopistes AP7 i C58 garanteixen també una bona comunicació en cotxe des de Barcelona i les capitals catalanes.

Plànol d'accessos al Campus de la UAB

Campus d'excel·lència internacional U A B