conferencias1.png

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ          Més informació

 

Acte suspès provisionalment

Acte de record de la professora Irene Castells i Oliván

25 de març de 2020 a les 10h.
Sala d'actes (B7 1056) de la Facultat de Lletres de la UAB

Més informació

homenatge_irene.png

 

 

Ponència d'Adrià Fortet al seminari sobre Israel de la Societat d'Estudis Militars, celebrat a l'Institut d'Estudis Catalans el 17 d'octubre de 2019

 

Nova publicació

llibre_arnau.png

     González Vilalta, Arnau (Ed.)

     The Illusion of Statehood. Perceptions of Catalan Independence up to the End of the Spanish Civil War.
     Sussex Academic Press / Cañada Blanch, 2019
     304 pp.
     ISBN: 978-1-78976-032-3

     Sinposi

 

      Entrevista a Borja de Riquer

cambo_argentina.pngRealitzada per Silvana Ferreyra (Centro de Estudios Históricos, Universidad Nacional de Mar de Plata) i publicada a la revista Pasado abierto, núm. 9 (2019)

"Los estudios históricos se han centrado sobre todo en los políticos corruptos, pero estudian muy poco a los corruptores"

Accés a l'entrevista

En aquesta entrevista, el Dr. Borja de Riquer, descriu el seu llibre Cambó en la Argentina. Negocios y corrupción política (Barcelona, Edhasa, 2016).
Analitza les fonts i mètodes que va emprar per a escriure una interesant història connectada entre Espanya i Argentina, a partir de les trajectòries de la CHADE i Francesc Cambó. Van dialogar sobre la història de la corrupció política, el peronisme, el franquisme, el poder de les empreses multinacionals, entre d'altres temes que tracta en el seu llibre.

 

 

Entrevista a Maria Gemma Rubí i Casals, investigadora del PICEC

  gemma_2.png

   Publicada a:

  El Pou de la Gallina : revista manresana d'informació i opinió. Manresa, núm. 352 (abril, 2019), p. 24-28

    Llegir

 

 

 

 

 

 

S'ha publicat al blog de la Revista Catalana de Dret Públic la ressenya del nostre col·laborador Adrià Fortet sobre l'obra "La corrupción política en la España contemporánea" que va publicar Marcial Pons l'any passat sota la direcció dels Drs. Borja de Riquer, Joan Lluís Pérez Francesch, Gemma Rubí, Lluís Ferran Toledano i Oriol Luján.

Riquer, Borja de; Pérez Francesch, Joan Lluís; Rubí, Gemma; Ferran Toledano, Lluís i Luján, Oriol (directors) (2018). La corrupción política en la España contemporánea. Madrid: Marcial Pons – Adrià Fortet i Martínez

eapc-rcdp.blog.gencat.cat

Els estudis sobre corrupció política a Espanya —matèria que ha ocupat un lloc destacat tant als diaris com a la llista de preocupacions ciutadanes de la darrera dècada— compten des d’avui amb una a…

 

 

Entrevista a Borja de Riquer i M. Gemma Rubí en el programa 324 de TV3 (9 de gener, 2018)

Amb motiu de la presentació de la publicació "La Corrupción política en la España Contemporánea", recull de les actes del  I Congrés Internacional sobre la corrupció política a l'Espanya Contemporània (desembre, 2017)

 

img-20190110-wa0001_0.jpg

VEURE VÍDEO

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B